L'Ajuntament de Granollers recolza el manifest 'Sense informació plural no hi ha democràcia'
31.7.13
El Ple Municipal de l'Ajuntament de Granollers celebrat el dia 30 de juliol passat, va ratificar l'aprovació de la moció impulsada pels grups municipals Socialista, de CiU, Acció Granollers i ICV-EUiA, recolzant el manifest Sense informació plural no hi ha democràcia, impulsat per l'Associació de Professionals de la Comunicació del Vallès Oriental.


El Ple Municipal del 30 de juliol

Amb aquesta acció, la Junta de Portaveus recollia la instància presentada per l'APC-VO. La moció va ser votada favorablement pels grups esmentats, mentre que els quatre regidors del Patit Popular s'hi van posicionar en contra.


Els regidors del PP que van votar en contra
En el decurs del Ple, una representant de l'APC-VO es va dirigir a l'alcalde i els regidors, explicant les raons que justifiquen aquest manifest, i les accions que darrerament ha iniciat la nostra entitat en defensa del periodisme, tant des del punt de vista estrictament professional com empresarial.

La nostra portaveu també va lamentar el vot contrari del PP, demanant als representants d'aquesta força política que expliquessin les raons d'aquesta decisió, cosa que en el moment d'escriure aquesta nota encara no han fet.
posted by apcovo at 31.7.13 | Permalink |


0 Comments: